Advertisement
Prekių katalogas
Grupės
li   Antenos
li   Palydovinės TV KOMPLEKTAI spec.kaina
li   Skaitmeninės TV imtuvai ir priedėliai DVB ir IPTV , išmanieji Android
li  Antenų tvirtinimo stovai
li  Dalikliai, atšakotuvai
li  Dekoderiai, moduliai
li  Duomenų laikmenos, kortelės
li  Elektroniniai priedai, komutatoriai
li  Jungtys ir adapteriai
li  Kabeliai
li  Kompiuterių TV DVB įranga
li  Maitinimo šaltiniai ir įterpikliai
li  Maršrutizatoriai, modemai
li  Motorai ir pozicionieriai
li  Palydoviniai konverteriai
li  Palydovinis internetas
li  Palydovinių antenų mechanika
li  Prietaisai ir įrankiai
li  Spinduoliai, poliarizeriai palydovinėms antenoms
li  Stiprintuvai TV ir SAT
li  Stiprintuvai WiFi ryšio
li  Stiprintuvai, kartotuvai, retransliatoriai GSM 3G UMTS 4G LTE interneto ir mobiliojo ryšio skirti galutiniam vartotojui
li  Stiprintuvai, kartotuvai, skirti operatoriams, profesionalūs, Proffesional & Band selective repeaters
li  Stiprintuvų. ryšio kartotuvų priedai
li  TechniSat HDVision LCD televizoriai
li  TV rozetės ir jų priedai
li  Vaizdo stebėjimo sistemos

Paieška prekių kataloge


Industrial repeaters
  Mobile network repeaters
       GSM 3G 4G

Užsakymų ypatumai

Pristatome

SZU602 viršįtampio saugiklis-iškrovėjas SAT/TV sistemoms



FVC 6 D




Kainų informacija

Siųskite užklausimą  lietuva@erksa.lt , nurodydami dominančias pozicijas.


Verta pasidomėti

Televizijos antenos

Skaitmeninei DVBT televizijai

   Pamirškite baltas zonas   
Mes priimsime signalą ten ,
     kur  kiti  neįstengia      ! 

Bendradarbiaukime

Ieškome_firmų_bei_privačių____ instaliuotojų_visoje_Lietuvoje___ montavimui_antenų_ir_komplektų


Tai bent...
Mūsų specialistams teko garbė susipažinti su naujausiu palydovinės technikos stebuklu. Neįtikėtina, bet jau sukurta nedidelių matmenų palydovinė antena,  stiprinanti 100dB !



54468357 Apsilankymų

     

 

Pradžia


Diskusijų lenta  
Pradžia | rašyti | | pagalba

>>Forumų įrašas > Palydovinių antenų montažas ::nauja tema::
Autorius įrašas
NEPASITIKĖKIT šiuo meistru - 2008/06/12 03:51
Laba diena,

Firmoje ,,ERKSA“ rekomendavo specialistą Nerijų(gaila nežinau pavardės), tel. 863488511, kuris tiesiog apgavo mus. Prašau informuoti kitus klientus nepasitikėti juo. Beja, bendraujant paaiškėjo, kad jis dirba ir ,,MIKROVISATOJE“, todėl užjaučiu tuos kam reikės montuoti šios firmos antenas.

Nusipirkome anteną firmoje ,,ERKSA“, kurios darbuotojas sukomplektavo visą įrangą ir pasiūlė meistrą Nerijų. Pirkom 3 galvų lėkštę, su trim imtuvais (trim televizoriam). Du iš ,,ERKSOS“ paprastus imtuvus ir viena Open box Fysher F-808CR (rekomenduotas kaip geriausias) iš Nerijaus.

Pirmas antenos statymas: vyko nuo 12 dienos iki vėlaus vakaro. Nusipirktas koaksialinis kabelis buvo išbrokuotas kaip netinkamas nors varža ant ,,meistro“ ir maniškio buvo ta pati 75 omai (verta pažymėti, kad aš atsisakiau pirkti kabelį iš jo po 1 lt kai galiu tokių pat charakteristikų gauti vos ne perpus pigiau). Galiausiai ,,sutarėm“, kad antena jungs savo kabeliu, o maniški panaudosim likusiam 3-iam televizoriui.
Prašiau surasti Hotbird, Astra ir Siriju. Deja po kurio laiko man buvo paaiškinta, kad Astra palydovo ,,pagauti“ nepavyko, nors prašiau jo, kaip pagrindinio. Nieko nelikus nusprendėm ieškoti Amos. Po kurio laiko ponas Nerijus konstatavo, kad 80 cm lekštė iš ,,ERKSOS“ nekokybiška ir kad jis atsiveš savo, su laikikliu ir kita įranga, bei uždės per 0,5 val. ir pasigaus palydovus (žinoma reikės lėkšte pirkti iš jo).
Atsivežęs savo lėkštę su išgirtų laikikliu, kuris žymiai ,,geresnis“ nei ,,ERKSOS“ komplekte praleido dar turbut geras 2 valandas niekaip negalėdamas pagauti palydovų. Galiausiai supratus, kad nepagavus palydovų už statymą pinigų negaus staiga pagavo visus tris, tiesa viena smulkmena tik Hotbird signalo lygis buvo virs 50, tuo tarpu likusiųjų -Amos ir Sirijaus apie 30 (buvo paaiškinta, kad čia trys galvos ir tokio signalo daugiau nei pakanka).
Nusipirkome lėkštę iš meistrelio. (,,ERKSAI“ lėkštę grąžinome, nors darbuotojas buvo labai nustebęs, kad ji negera).
Pastačius anteną po savaitės neberodė nei vienas palydovas, palaipsniui dingstant signalui iš Sirijaus, Amuso ir galiausiai Hotbirdo.
Paskambinus meistrui paaiškėjo, kad jis dabar laiko neturi ir galės tik savaitgali. Atėjus savaitgaliui paskambinau Nerijui ir priminiau, kad buvom susitarę, meistras patikino kad atvažiuos sekančią dieną. Ką gi aš niekur neišėjau iš namų ir sutartu laiku kantriai laukiau meistro.Nors sutartas laikas atėjo ir net praėjo meistro nesulaukiau, bandant skambinti telefonu išgirdau tik pranešimą, jog telefonas išjungtas, taip visą dieną ir neprisiskambinau ,,turiningai praleidęs dieną.

Antras antenos statymas: Po vargų negalų ir kasdieninio skambinimo pagaliau prisikviečiau meistrą atvažiuoti. Atvažiavus buvo konstatuota, kad greičiausiai užtrumpintą, todėl nieko nerodo. Vėliau palydovus vis dėlto pavyko pagauti – paaiškėjo, kad buvo atsilaisvinę varžtai.
Ką gi palydovine televizija pasidžiaugiau vėl nepilną savaitę, po pirmo lietaus dingo visi palydovai.
Trečias statymas: pasikvietus meistrą vėl buvo konstatuota, kad atsilaisvino varžtai ir pritvirtino ilgesniais, o užbaigti surasti palydovų, kadangi nespėjo surasti žadėjo atvykti kitą dieną.
Atvažiavus kitą dieną mums buvo pasakyta, kad palydovai žiūri ne į tą pusę, laikiklis pakeistas ir kad jis antenos netvarkys, nes laikiklis ne toks ir jis jo tikrai nedėjo (nors vakar dieną montavo anteną). Na nebent kas naktį būtų užlipęs ir antenos laikiklius permontavęs, nors tiesą sakant jokio pokyčio nuo pradinio nepastebėjau :D. Meistras sėdo į mašiną ir išvažiavo, mes likome lyg baslį kandę, išvadinti apgavikais ir palikti ant ledo nematydami išsvajotosios palydovinės televizijos.

Rašau vien dėl to, kad nepakliūtumėt į nekvalifikuotų meistrų spąstus, tai kainuos daug nervų, pastangų, o rezultatas bus nulinis. Gaila,kad šiais laikais žmonėmis negalima pasitikėti, todėl būkit atsargūs skambindami Nerijui,863488511.
  Prašome prisijungti, jei norite parašyti.
Re:NEPASITIKĖKIT šiuo meistru - 2008/06/12 04:52
ZaZiuS parašė:

Laba diena,
..........
..........
Gaila,kad ðiais laikais þmonëmis negalima pasitikëti, todël bûkit atsargûs skambindami Nerijui,863488511.


Tai sakyciau toki meistra turetu buti lengva sutvarkyti uz jo nelegalu darba paskambinus i darbo inspekcija (8 5) 213 9772 ,
o jei paeme pinigus be jokio cekio tai uz nelegalias pajamas i mokesciu inspekcija, arba ekonomine ar mokesciu policija.

Uzsiimtu tokiu chalturscikuko ko gero greitai

ko gero ir uz savo parduota imtuva bei lekste jokio kvito neisrase. Tai nusikaltimas kiek zinau.

Įrašą redagavo: pirmas, 2008/06/12 04:54

Įrašą redagavo: pirmas, 2008/06/12 04:54
  Prašome prisijungti, jei norite parašyti.
Re:NEPASITIKĖKIT šiuo meistru - 2008/06/13 01:18
Galiu tik uzuojauta pareiksti del tokiu nepatogumu ir kitiems nelinketi to,ka patyrete.Tikesimes,kad toliau viskas bus ok ir nereikes kviestis "meistro".
Theaera 2000 Openbox 800,o siaip antenininkas-stiebininkas
  Prašome prisijungti, jei norite parašyti.
Re:NEPASITIKĖKIT šiuo meistru - 2008/06/13 17:19
laba diena negaliu skaityti tokios nesamones apie neriju . man jis taipat state palidovine televizija kartu su lietuviska antena , viska pirkome erksoje susitarem su meistru ir jis atvyko gal po poros dienu nors eile buvo apie savaite . pasake jei tures laiko pats pasuks . as pats rekomendavau savo draugams ir tikrai nesiskundzia kad blogai ar ka ne taip padare . tikrai labai molonus ir geras meistras , esame labai patenkinti jo darbu . buvome kaza prispaude bande paiskinti telefonu , nepavyko tai atvyko i namus ir pats viska sutvarke. tikria saunus meistras
  Prašome prisijungti, jei norite parašyti.
>>Forumų įrašas > Palydovinių antenų montažas
::nauja tema::
Industrial GSM repeaters

Mobile network repeaters :  GSM 2G, UMTS 3G, LTE 4G


4G LTE signalo priėmimas
LoRA telemetrijos antenos
5G signalo priėmimas   
WiFi belaidžio interneto priėmimas

Ryšio stiprinimo sprendimai
Ryšio stiprinimo sprendimai GSM, UMTS, LTE (3G, 4G, 2G retransliatoriai, kartotuvai, stiprintuvai ir antenos)
 
GSM, 3G ir 4G kartotuvų - stiprintuvų instaliavimui reikalinga licenzija.   Naudojimą privaloma suderinti su mobiliojo tinklo operatoriumi ir gauti oficialų leidimą įrenginio įjungimui į operatoriaus mobilųjį tinklą. Mes įrengsime stiprintuvą legaliai ir suderinsime su transliuotoju.

3G ir 2G signalo priėmimas

Mobilaus ryšio stiprintuvai
   NEBŪK BE RYŠIO ! 
 
 

Naujos prekių siuntos

Turime naujienų rinkai



2004 © ERKSA Visos autorių teisės saugomos